Menu

registarUdruga Hrvatskih Dragovoljaca Domovinskog Rata Hrvatske Ratne Mornarice u cjelosti podržava prijedlog ministra branitelja i stoji mu na raspolaganju za provjeru podataka iz resora HRM-a.

Naši članovi nemaju ništa protiv da se objavi registar branitelja, na način kako je navedeno u priopćenju ministarstva branitelja i želimo da se isti očisti od svih naplavina koje su se u međuvremenu nataložile, a ne bi trebale da budu tu.

To smo dužni učiniti ne samo prema nama samima, već i prema našim palim suborcima, jer njima smo sada i uvijek dužni istinu.

spomenik-m

 Spomenik poginulim pripadnicima HRM-a u Novigradu,

otkriven na blagdan Gospe od Sedam žalosti, 15.09.1996.

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Udruga DDRHRM u cjelosti podrzava prijedlog ministra branitelja gospodina N.n. i stoji mu na raspolaganju za provjeru podataka iz resora HRM-a. Nasi clanovi nemaju nista protiv da se objavi registar branitelja, na nacin kako je navedeno u priopcenju ministarstva branitelja i zelimo da se isti ocisti od svih naplavina koje su se u medjuvremenu natalozile, a ne bi trebale da budu tu. To smo duzni uciniti ne samo prema nama samima, vec i prema nasim palim suborcima, jer njima smo sada i uvijek duzni istinu.

Pratite nas na Facebook-u:

Premijera hrvatskog minitorpeda

minitorpedo-mU predvečerje 15. studenoga 1991., kada je HRM vodila boj sa snagama bivše JRM, valja se spomenuti nekih detalja koji obično izmiču sjećanju i padaju neopravdano u zaborav...

Viribus Unitisviribus unitis-m

Slučaj bojnog broda 'Viribus Unitis'. Kukavički potopljen u osvijetljenoj luci, nakon proglašenja primirja - prvi brod u moderno doba na kojem se vijorila hrvatska zastava ...

Miniranje mora ispred ratne luke Lora 25. rujna 1991. godine

rtop-mRazmišljanja o blokadi ratne luke Lora sežu od početka 1991. godine kada su oblaci rata, tako se bar činilo, bili još daleko, ali se slutio. Lora je s flotom koja je u njoj bazirala bila najveća prijetnja ne samo gradu Splitu, već i cijeloj Dalmaciji.

Poginuli pripadnici HRM-a

spomenik-mPopis poginulih članova HRM-a daje abecedni prikaz poginulih boraca Hrvatske Ratne Mornarice koji su dali ono najvrijednije u borbi s neprijateljem - vlastiti život.

Search UDHRM